Nowagruppen växer med produktionsbolaget ADV

Nowagruppen utökar nu sin verksamhet genom att bli delägare i produktionsbolaget ADV Idé & Design. Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Nowa som idag även är delägare i produktionsbyrån Stillback och design- och konceptbyrån Companeros.

I september blev det klart att Nowa i ett första steg förvärvar 25% av idé- och produktionsbolaget ADV i Göteborg. Det strategiska förvärvet kompletterar Nowas kompetensportfölj och möjliggör utökade erbjudanden av ännu en spetskompetens.

– Jag är mycket glad över att få ett sådant kompetent team till vår grupp. ADV har genom åren gjort sig väl kända inom idé och produktion och har en ovärderlig kunskap inom sin bransch. Vårt samarbete kommer innebära en möjlighet att utöka våra tjänster, säger Anders Wallqvist, VD för Nowa.

ADV ägs av Daniel Vodusek och Magnus Ericson, som i över 25 års tid arbetat med att skapa scenografi och annan dekor för bland annat event, mässor och konserter.

Kunderna kommer från företag, offentliga verksamheter och artister. Bland annat har de arbetat med Sweden Rock Festival, Way Out West, Göteborg & Co, Svenska Mässan, Europé, In Flames för att nämna några. I och med förvärvet ökar möjligheterna till fler typer av arbeten.

– Detta är ett naturligt steg för ADV. Att bli en del av Nowagruppen ger oss nya möjligheter att växa och vi ser fram emot att arbeta mot gemensamma mål, säger Daniel Vodusek.
 

 
 

Kontaktpersoner

Anders Wallqvist

VD
Nowa Kommunikation
anders.wallqvist@nowa.se
031-712 73 01

Daniel Vodusek

VD och Art Director
ADV Idé & Design
daniel@adv.se
070-840 99 40