Beamon Fosbury ansluter sig till Nowagruppen

Det senaste tillskottet till Nowagruppen är det Göteborgsbaserade företaget Beamon Fosbury som startade i augusti i år. Beamon Fosbury specialiserar sig på strategiskt sponsorskap och anslutningen till Nowagruppen är ett första steg i företagets utveckling.

Beamon Fosbury erbjuder skräddarsydda sponsorskap genom kontaktförmedling mellan de som blir sponsrade och de som sponsrar. Idén bygger på relationsbyggande och företaget har redan fått uppdrag från Frölunda Hockey och Grunden BoIS.

Grundarna är Benny Nyberg och Alexander Andersson. Benny har över 30 års erfarenhet av turism, evenemang, marknadsföring och reklam och har genom åren byggt ett stort kontaktnät.

Alexander har i mer än 10 år arbetat med försäljning, relationer och nätverk. Dessutom har han idrottat på världsnivå inom innebandy i både Sverige och Schweiz och har därmed en stor kunskap kring klubbar och föreningsliv.

Tillsammans innehar de en unik kunskap och kompetens kring sponsorskap inom sport, kultur och nöje.

Bryggan mellan parterna

– Vi ser en tydlig lucka i samarbetet mellan föreningar, klubbar, kulturarrangörer och de som sponsrar. Beamon Fosbury kommer att vara bryggan och relationsbyggaren mellan dessa parter. De som söker sponsorer och de som sponsrar är väl bekanta med syftet med sponsorskap, men vi innehar expertisen i vilka möten som behövs för att uppnå ett ultimat samarbete, säger Benny Nyberg, delägare i Beamon Fosbury.

Ett strategiskt sponsorskap kan också innebära många kringtjänster, som PR, produktion och inte minst möjligheten att mäta sponsorskapet för att se hur samarbetet utvecklar sig. Beamon Fosburys anslutning till Nowagruppen är ett steg i att skapa en helhetsförståelse.

Anders Wallqvist, VD för Nowa Kommunikation, ser stor potential i företaget.

- Alexander och Benny kan erbjuda en lösning som saknats för många föreningar och företag inom sport och kultur, något vi tror kommer att ge nya förutsättningar för att förbättra sponsorskapet för båda parter, säger Anders Wallqvist.
 

 
 

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss, se kontaktuppgifter nedan.

Anders_Wallqvist.jpg

Anders Wallqvist

VD
Nowa Kommunikation
anders.wallqvist@nowa.se
031-712 73 01

 

Benny Nyberg

VD
Beamon Fosbury
benny@beamonfosbury.com
073-428 19 48