Nowagruppen växer med konceptbyrån Gappio

Under hösten har koncernen Nowagruppen förvärvat verksamheter inom ett flertal olika områden i kommunikationsbranschen. Det senaste tillskottet är den Göteborgsbaserade konceptbyrån Gappio.

Efter att ha förvärvat produktionsbolaget ADV Ide & Design och Beamon Fosbury som arbetar med strategisk sponsring, kompletteras nu gruppen med Gappio, en koncept- och varumärkesbyrå som specialiserat sig på positionering och konceptplattform.

Förvärvet blev klart i november och Gappio flyttar in i Nowagruppens lokaler på Östra Hamngatan i Göteborg.

– Vi är självklart glada åt att Gappio nu blir en del av Nowagruppen. Gappios spetskompetens är ett mycket passande komplement till vår verksamhetsidé för integrerade lösningar, säger Anders Wallqvist, VD för koncernens moderbolag Nowa Kommunikation.

Gappio, som grundades 2005 av nuvarande VD:n Annika Larsson, har valt att bli en del av Nowagruppen för att kunna öka tjänsteutbudet till sina kunder.

– Det finns ett ökat behov hos våra kunder att ha helheten samlad under ett och samma tak. Nowagruppen, som satsar på entreprenörsstyrda företag, blev ett naturligt val för oss. När vi dessutom sitter på samma ställe kan vi ha ett närmare samarbete med andra företag i gruppen, vilket vi ser som en stor fördel för oss och våra kunder, säger Gappios VD Annika Larsson. 
 

 
 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss, se kontaktuppgifter nedan.

Anders Wallqvist

VD
Nowa Kommunikation
anders.wallqvist@nowa.se
031-712 73 01

Annika Larsson

Brand Positioning Manager
Gappio
annika@gappio.se
070-932 08 21