Nowagruppen brinner för att hjälpa startups

Entreprenörskap är en av grundstenarna för koncernen. Vi deltog på årets på Food Venture för att träffa start-ups i livsmedelsbranschen och prata om kommunikation i ett företags uppstartsfas. Processen består alltid av tre viktiga steg; målgruppen, berättelsen och nyttan för målgruppen. Dessutom måste man vara professionell i både sitt tänk och sitt handlande.  

Vi rekommenderar verkligen att man tar hjälp när man skapar sin kommunikation. Ibland finns det en brist på förståelse för hur mycket kommunikationen betyder och då är det inte på det som man i första hand satsar pengar.
- Annika Larsson, brand positioning manager på Gappio.  

Det som Annika säger är också en av orsakerna till att vi satsar tid och resurser på detta och delar med oss av goda exempel på framgångsrik kommunikation. Och allt grundar sig på att vi brinner för entreprenörskap och god kommunikation
- Anders Wallqvist, VD Nowagruppen.

Läs mer om våra uppdrag för startups här!