Nowagruppen startar ny kommunikationsbyrå – DNA Agency

Det senaste året har Nowagruppen vuxit från fyra till åtta bolag. Det färskaste tillskottet är kommunikationsbyrån DNA Agency som man startat tillsammans med fyra erfarna specialister från kommunikationsbranschen.

– Vi ser att våra kunder önskar allt mer integrerade lösningar. Därför utökar vi vårt erbjudande genom strategiska förvärv och satsningar. DNA Agency förstärker vårt kreativa team ytterligare, och är ett naturligt steg på vägen för att möta marknadens behov, säger Anders Wallqvist, VD Nowagruppen.

Sedan september finns DNA Agency i Nowagruppens kontor i Göteborg. DNA Agency har ett starkt fokus på utveckling av varumärken och kan arbeta hela vägen från undersökning av nuläge och strategisk utveckling till taktiskt genomförande. Nowagruppen har tillfört kapital vid DNA Agencys grundande och blir initialt delägare med 25 % av bolaget.

– Att vi blir en del av Nowagruppen innebär såklart en ännu roligare start för oss. Tillsammans med våra systerbolag har våra uppdragsgivare nu tillgång till en relevant, och framförallt mycket intressant, mix av spetskompetenser – nära, smidigt och samlat under samma tak, säger Lena F Stenberg, VD DNA Agency.

Nowagruppen består sedan tidigare av Nowa Kommunikation, koncept- och varumärkesbyrån Gappio, Nobilis som erbjuder annonseringssystem, event- och designbyrån Stillback, analys- och insiktsspecialisterna Habermax, idé- och produktionsbyrån ADV samt Beamon Fosbury som arbetar med strategiskt sponsorskap.

 

 
 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss, se kontaktuppgifter nedan.

Anders_Wallqvist.jpg

Anders Wallqvist

VD
Nowa Kommunikation
anders.wallqvist@nowa.se
031-712 73 01

DNA_Agency (002) (1).jpg

Lena F Stenberg

VD och projektledare
lena@dnaagency.se
070-722 26 22