Nowagruppen expanderar med reklambyrån Tre Art

Nowagruppen expanderar ytterligare genom att värva reklambyrån Tre Art. Byrån flyttar in på Göteborgskontoret under november och förstärker verksamheten med sex specialister. Tre Art blir det nionde bolaget som ansluter Nowagruppen.          

– Tre Art, som är en etablerad reklambyrå med lång erfarenhet, är ett strategiskt förvärv och satsning för att erbjuda marknaden en ännu starkare mix av integrerade lösningar, säger Anders Wallqvist, VD Nowagruppen.

Initialt förvärvar Nowa 25 % med avsikt att senare öka till 49 %.Tre Art har idag kunder inom bla bostadsbyggande, fintech, besöksnäring och konsumentprodukter i olika segment samt offentlig kommunikation.

Utöver Nowa ägs bolaget av Emil Hoffman, projektledare, Mikael Rubenson, AD och Pia Solberg, projektledare. Dessutom ingår Elisabeth Carlsson, final art, Hans Anderson, copy, och David Fredholm ekonomi och administration i Tre Art.

– Vi ser fram emot att komma in under Nowas ”paraply”. Det ger oss mer muskler och ett bredare utbud, samtidigt som vi ser fram emot att bidra med kreativitet och erfarenhet. Idag är vårt uppdrag att leverera kreativa helhetslösningar som hjälper våra kunder att tala om för världen vad de är bra på – det bidrar till deras lönsamhet och tillväxt. Den inställningen tar vi med oss, säger Emil Hoffman, VD Tre Art.

Nowagruppen består sedan tidigare av Nowa Kommunikation, koncept- och varumärkesbyrån Gappio, Nobilis som erbjuder annonseringssystem, event- och designbyrån Stillback, analys- och insiktsspecialisterna Habermax, idé- och produktionsbyrån ADV, Beamon Fosbury som arbetar med strategiskt sponsorskap samt kommunikationsbyrån DNA Agency.

 

 
 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss, se kontaktuppgifter nedan.

Anders_Wallqvist.jpg

Anders Wallqvist

VD
Nowa Kommunikation
anders.wallqvist@nowa.se
031-712 73 01

Emil-480x400sv.jpg

Emil Hoffman

VD
Tre Art
emil.hoffman@treart.se
0730-76 72 03