Inom Nowagruppen finns flera olika kompetenser och specialområden

 

Att se helheten

Vi föddes ur tanken att framgångsrik kommunikation alltid bygger på att se helheten utifrån våra kunders behov och verksamhetsmål.

Verkligheten är i ständig förändring och idag är förmågan att se helheten en ­avgörande ­
faktor för att skapa framgång i organisationer och företag. Det är ­Nowagruppens styrka.
 

Vår vision

Vår vision är att du som kund inte ska behöva anlita flera ­olika ­leverantörer. Allt du behöver finns inom ramen för Nowagruppen.

Vi vill alltid ­jobba nära dig som kund, både mentalt och geografiskt. Personliga möten är viktiga för oss, därför finns vi på flera olika ställen i Sverige och även i Oslo.
 

Situationen avgör

Hos oss kan du som kund få en helhetslösning för din ­kommunikation, men du kan lika gärna få stöd med en enskild fråga, där ­kompetensen finns inom vårt breda tjänsteutbud.

Vi arbetar alltid nära våra kunder, hjälper dig bygga relationer och hitta träffsäkra kommunikations­lösningar, oavsett kanal. Och oavsett vilket kommunikationsbehov du har så löser vi det.

Bredden ger styrka

I våra affärsområden och bolag finns specialister inom bland annat PR, medierådgivning, grafisk design, varumärkesfrågor, webb­design, sociala medier, originalproduktion, inredning, ljus och ljud, ­scendekor, monterbygge, kriskommunikation, medieträning, marknads­analys och mycket mer.

Det är få andra byråer som har lika stor bredd som vi i Nowagruppen.

Alltid en enda ingång

De flesta av våra kunder samarbetar med oss inom flera olika ­områden.

För att göra det enkelt för dig som kund har du alltid en kontaktperson hos oss i Nowagruppen oavsett hur många tjänster du köper av oss. På det sättet blir det enklare och mer effektivt för dig.

Inom Nowagruppen tror vi på att kunna hjälpa till med allt inom kommunikation. Ibland anlitar man oss för en enda sak men bara vetskapen att vi kan mer, skänker trygghet och energi och det är därför vi har så nöjda kunder och själva trivs så bra
— Anders Wallqvist
 
 

Det är vi som är Nowagruppen

 

ADV

Skapar och producerar unika installationer för scen och event.

 

Beamon Fosbury

Arbetar med strategiskt sponsorskap.

 
Dissolve_D145_14_551_2500px.jpg

DNA Agency

Vårt mål är att få ditt varumärke, din produkt eller din tjänst att nå sin fulla potential. Allt handlar om att identifiera och välja ut de rätta inneboende styrkorna. Vi har en metod för att ta fram avgörande insikter om målgrupp, marknad och varumärke. Insikterna ligger sedan till grund för exempelvis din kommunikation, varumärkesstrategi eller affärsutveckling.

 

Gappio

Vi brinner för att positionera ditt varumärke – vi kallar det för magkänsla. Det som gör att du tar den plats på marknaden som du förtjänar, som gör att du kommer bort från priskonkurrens och som får din kund att berätta om dig. Vår modell innefattar varumärkesstrategi, kommunikation och visuell paketering.

 

Habermax

Arbetar med att ta fram insikter som ligger till grund för uppdragsgivarens marknadskommunikation, varumärkesstrategier och affärsutveckling.

 

Nobilis

Digital plattform som gör ditt jobb mer effektivt. Samla allt arbete med digitala annonser och trycksaker - från produktion i egna mallar, till uppföljning.

 
NG-NowaKomm2.jpg

Nowa

Nowa är en oberoende kommunikationsbyrå som arbetar gränsöverskridande med kommunikation i alla dess former. Våra affärsområden är Public/HR, Business/Digi, Executive och Norge.

 

Stillback

Arbetar med den fysiska kommunikationens alla delar genom inredning, exponering, tryck, profil och event.

 
Unknown.jpeg

Tre Art reklambyrå

"En reklambyrå är ett företag som hjälper andra företag med marknadsföring, profilering och målgruppsanalys” säger Wikipedia. Och så enkelt är det. Vi kommunicerar våra kunders varumärken och produkter till rätt målgrupper i de medier som funkar bäst. Vi är extra bra på producentreklam och offentlig verksamhet. Verktygen är erfarenhet, kreativitet och en nyfikenhet som aldrig tar slut. Fast okej, lite svårare är det, faktiskt. Hör av dig så berättar vi.