Uppåt framåt!

Nowagruppen söker säljare.

Vi söker dig som vet med dig att du kan skapa resultat. Som drivs av att få kontakt med kunder och verkligen förstå deras utmaning. Som får en kick av att leverera lösningen som hjälper dem framåt.

I rollen som säljare hos oss kommer du att kommunicera Nowagruppens olika erbjudanden. Det handlar om allt från exponeringsytor i Nordstan till att dra besökare till spännande seminarier.

Den röda tråden i vårt jobb är alltid kommunikation. Oavsett om det är annonsering eller information så vill vi få fram våra kunders budskap till precis rätt målgrupp. Vi är bra på det, men hinner inte alltid berätta det för marknaden.

Det är här du kommer in. Vi tror att du är trygg med dig själv men har en drift att utvecklas ytterligare och sporras av utmaningar.

Hos oss finns mängder av kunskap och råd och stöd från specialister och rådgivare, men vi vill att de jobbar med det de är bäst på. Med ditt driv och anspråkslösa sätt tror vi att du är den som kan öppna nya dörrar och Nowagruppens samlade kunskap.

Precis som våra kunder drivs av målet om bättre resultat tror vi att du arbetar bäst utifrån en belöningsmodell. Vi värdesätter personlighet framför erfarenhet och kemi framför kön och härkomst. Hör av dig så får vi se om vi matchar!

Skicka ansökan och CV

 
Anders_Wallqvist.jpg

Anders Wallqvist

VD Nowagruppen
anders@nowa.se
070-722 08 42